Beloningen

Wat kan ik verdienen?

Voor elke online enquête die je succesvol hebt ingevuld, ontvang je direct geld in je ledenaccount. Het te verdienen bedrag is afhankelijk van de geschatte lengte van het interview en dit wordt altijd weergegeven in elke uitnodigingsbrief die wij je per e-mail toesturen. Vergeet niet dat uitsluitend de succesvol ingevulde enquêtes beloond worden. Het kan gebeuren dat je niet in aanmerking komt voor een bepaald onderzoek, in welk geval je geen beloning verdient. We streven er altijd naar om je onderzoeken toe te sturen die geschikt zijn voor jouw profiel, daarom is het belangrijk je profiel altijd bij te werken.

Samengevat is het systeem zeer eenvoudig: hoe meer succesvol ingevulde enquêtes, hoe hoger het bedrag dat je kunt verdienen! Zodra je 10 euro in je account hebt verdiend, kun je eenvoudig je geld opnemen met behulp van de hieronder vermelde betalingsmogelijkheid:

  • PayPal: PayPal is een geldovermakingssysteem dat gebruikers de mogelijkheid biedt om geld van hun PayPal-accounts naar hun bankrekening over te maken of bij meerdere online winkeliers te betalen. Om met deze methode te kunnen werken, moet je een PayPal-account openen met behulp van hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt voor DataDiggers. Meer informatie over PayPal hier.
  • Cadeaubonnen van Amazon.de: Elektronische cadeaubonnen die je kunt gebruiken voor kortingen bij aankopen bij Amazon.de. Het minimum bedrag dat nodig is voor de aankoop van deze cadeaubon is 10 euro.
  • Cadeaubonnen van G2A.com: Elektronische cadeaubonnen die je kunt gebruiken voor kortingen bij aankopen bij G2A.com. Het minimum bedrag dat nodig is voor de aankoop van deze cadeaubon is 10 euro.

Het opnemen van je geld is heel eenvoudig:

  1. Log in op uw account
  2. Klik op het tabblad “Beloningen” bovenaan.
  3. Selecteer de gemarkeerde methode op basis van de beloningswaarde in uw account.
  4. Lees de instructies goed
  5. Klik op “Nu Reedem”.

Opmerking: nadat u het geld hebt ingewisseld, ontvangen we uw verzoek op ons platform. We verifiëren uw account, controleren het saldo en betalen u de beloningen met de door u geselecteerde methode binnen 24 uur.

Voor meer informatie, aarzel niet contact met ons op te nemen, ons toegewijde supportteam voor het panel helpt je graag verder.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome