Gebruiksvoorwaarden van de website

Door het openen van nlpanel.datadiggers-mr.com ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

Auteursrechten
Alle onderdelen van deze website (zoals elementen van het ontwerp, tekst, afbeeldingen, programmacode, handelsmerk, symbolen alsmede de manier waarop zij zijn gerangschikt op elke pagina van de website) zijn het exclusieve eigendom van Data Diggers Market Research S.R.L.

De op de pagina’s van de website opgenomen informatie kan niet worden geplaatst, overgedragen, gedistribueerd of op enigerlei wijze beschikbaar worden gesteld aan een externe partij of aan een andere website, online dienst of forum zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Data Diggers Market Research S.R.L.

Algemene opmerking
De op deze website opgenomen informatie wordt aangeboden als algemene kennis en houdt geen zakelijk advies in of ondersteuning voor zakelijke besluiten. Data Diggers Market Research S.R.L. geeft geen garantie over de accuraatheid van de informatie en de diensten die deze website aanbiedt.

Wij zijn juridisch niet aansprakelijk in geval van enige schending van de beveiliging, de onmogelijkheid om nlpanel.datadiggers-mr.com te openen of een andere systeemstoring. Onder geen enkele omstandigheid of gebeurtenis is Data Diggers Market Research S.R.L. verantwoordelijk voor enig verlies, schade of onkosten die zijn veroorzaakt door het gebruik van deze website en/of de daarin opgenomen informatie.

Diversen
We behouden ons het recht de inhoud van deze website en de huidige bepalingen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome