Wat is een online paneel

Eenvoudig gezegd is een online panel een groep internetgebruikers die overeenkomen om online enquêtes in te vullen en deel te nemen aan verschillende marktonderzoek campagnes.

De onderwerpen van de online enquêtes zijn zeer divers, van voedselconsumptie tot hoe vaak je op je mobiele telefoon op het internet gaat bijvoorbeeld.

De uitnodigingen voor de enquêtes worden naar het e-mailadres verzonden, dat werd opgegeven in de fase van registratie voor het panel; de e-mail bevat een koppeling naar de webpagina’s waar de online enquête is geplaatst en waar het panellid wordt uitgenodigd om de vragen te beantwoorden en op die wijze zijn of haar mening te delen.

Het invullen van een online enquête duurt meestal 10-15 minuten, maar er zijn gevallen waarbij het invullen van de enquête langer kan duren.
In ieder geval verdient elk panellid voor elke succesvol ingevulde enquête geld of elektronische punten. Elke enquête heeft een geschatte invultijd: hoe langer de geschatte invultijd van de enquête, hoe hoger het bedrag of aantal elektronische punten je verdient. Bij het bereiken van een bepaald saldo zijn er meerdere manieren om je verdiende geld op te nemen. PayPal, overmaking naar je persoonlijke rekening, cash, online cadeaubonnen, enz.

Je saldo is zichtbaar in je persoonlijke account. Er is geen verplichting om elke enquête waar je voor wordt uitgenodigd in te vullen, hoewel het in je voordeel is om dat wel te doen, want op die manier verdien je meer beloningen. Je kunt op elke gewenst moment je account annuleren.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome